Üdvözlök mindenkit a honlapon

Ezen a lapon szeretném bemutatni azt a terméket, mely családomnak és hozzátartozóinknak sokat segített, ha valamilyen égési sérülés, horzsolás vagy éppen fekély keletkezett valamely testrészünkön.
Ez a termék nem más, mint a Lukács-féle 'Kék kenőcs'.

Egyelőre a gyártó más termékét nem próbáltuk ki, de amit tudok róluk azt ismertetem. Ezekről a készítményekről, amint saját tapasztalatunk lesz, azokat is leírom, ill. aki ezeket már próbálta, kérem ossza meg velünk tapasztalatát, mondja el véleményét a Vendégkönyvünkben.
Várom azok levelét (gala[kukac]kekkenocs.hu), akik hosszabb leírást adnának betegségükről és gyógyulásukról. Amennyiben képeket is küldenek, azokat is szívesen megmutatom mindenkinek, hagy segíthessünk ezzel is másoknak.

És, hogy miért indítottam ezt a lapot?
Már több mint 10 éve használja családunk a Kék kenőcsöt teljes megelégedésünkre. Segített már fekélyen, égési sérüléskor, csecsemő által -szoptatáskor- erőteljesen igénybe vett emlő gyógyulásakor és egyéb kisebb sérülésekkor.
Az interneten keresgélve nem találtam szinte semmilyen 'hivatalos' információt ezzel a nagyszerű termékkel kapcsolatban és úgy gondoltam másoknak is segítek azzal, hogy amit mi tudunk és tapasztaltunk azt közre adom. Így született meg ez a honlap.

Amennyire tudom, napra készen tartom a lapot, de ha valakinek van pontosabb információja, esetleg saját tapasztalatát szeretné közre adni, azt szívesen veszem.

A honlapon szereplő adatok csak tájékoztató jellegűek, nem biztos, hogy azonos a forgalmazó adataival (pl: kiszerelés/ár), ezért érdemes tőlük érdeklődni a pontos információkért.

2008. szeptember