Navigáció


Vendégkönyv Honlaptérkép Nyomtatóbarát változat


Tárhely-szolgáltatóm

 

Kezdőlap > Történetek, gyógyulások > fekély - V. J-né

Almenü 

Aktualitások 

Kék – Lukács mintaboltphyto_logo

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű, és valóban jótékony hatással rendelkező, magyar gyógyhatású -, és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni.

Részletek, térkép.


Hírek

A kekkenocs.hu mától mobilon is elérhető!
2013.10.22.


2013.06.18-tól termékár változás. Teljes lista az Árlista menü pont alatt.
2013.06.18.


Lukács Károly gyógyszerész úr a csonti51@freemail.hu e-mail címen is elérhető
2009.05.15.


A Kék kenőcs hivatalosan állat gyógyszer lett.
2009.04.05.


fekély - V. J-né

Levélben kaptam az alábbi történetet (2009.06.17.)

Tisztelt Cím!

Az én történetem visszanyúlik 3 évvel korábbra, de mivel internetem l éve van, nem volt módom ezt a levelet megírni. Örökké hálás leszek a Kék-Lukács KFT.-nek, hogy szerencsének köszönhetően megismertem terméküket.
Történetem a következő: 73 éves testvérem, súlyos cukorbeteg volt - naponta négyszer kellet szúrni - emellett sajnos hasnyálmirigy-daganatot állapítottak meg. Az egyik lábán a talpán olyan csúnya fekély alakult ki, hogy az orvos amikor meglátta azt mondta, sajnos be kell utalnia kórházba /nekem négyszemközt megmondta, hogy ha bekerül akkor bokától vagy térdtől biztos amputálni kell a lábát. A fekély kb. l5 cm átmérőjű volt és mélysége kb. l cm. A testvérem nem volt hajlandó kórházba menni, azt mondta inkább meghal. A munkahelyemen panaszkodtam, hogy milyen szörnyű a helyzetünk - amikor egyik kolléganő mondta, hogy van egy "kék kenőcs", ami az ő rokonának is begyógyította a fekélyeket. Telefonszámot is tudott adni - pár napon belül meg tudtuk kezdeni a kezelést. Én sem hittem abban, hogy az a nagy "kráter" valaha be tud gyógyulni. Kitartóan csináltuk minden este - egyre jobban kezdett szűkülni a lyuk nagysága - olyan volt, mint amikor kezdünk bestoppolni egy lyukat. Napról napra kisebb lett. Nem húzom az időt, kb. 6-8 doboz fogyott el - és hihetetlen csodának vettük, hogy teljesen begyógyult a seb. Akkor már örültünk, hogy nem ment kórházba.
Utána ha a lábán bárhol kezdett látszani egy fekélynek kezdődő folt, azonnal kentük és soha többet nem jutott olyan stádiumba, hogy kifekélyesedjen.
Örökké hálás leszek a sorsnak  - és azóta rengeteg embernek ajánlottam már - és nagyon sokan ismerik már a mi kis falunkban. Én is a véletlennek köszönhettem, hogy megismerhettem, kár, hogy nincs
nagyobb publikáció róla.

Tiszteletem a Lukács Kft. összes munkatársának és a Kék - Kenőcs megalkotójának!

V. Jánosné - Pilisszentivánról

 

F I GY E L E M!
Megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információk a Forgalmazás menüpont alatt találhatók.

© GaLa 20080917-2019 | Hosted by DiMa.hu | Powered by | Template base: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Honlap admin

Honlap frissítve: 15.08.10. - 21:17