Navigáció


Vendégkönyv Honlaptérkép Nyomtatóbarát változat


Tárhely-szolgáltatóm

 

Kezdőlap > Történetek, gyógyulások > felfekvés - F. M.

Almenü 

Aktualitások 

Kék – Lukács mintaboltphyto_logo

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű, és valóban jótékony hatással rendelkező, magyar gyógyhatású -, és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni.

Részletek, térkép.


Hírek

A kekkenocs.hu mától mobilon is elérhető!
2013.10.22.


2013.06.18-tól termékár változás. Teljes lista az Árlista menü pont alatt.
2013.06.18.


Lukács Károly gyógyszerész úr a csonti51@freemail.hu e-mail címen is elérhető
2009.05.15.


A Kék kenőcs hivatalosan állat gyógyszer lett.
2009.04.05.


felfekvés - F. M.

Kék kenőcs felfekvésre, vendégkönyvünkbe írta: Faragó Mária (2009.06.10.)

Szeretném megosztani a tapasztalataimat, hogy mások, akik rátalálnak a kék kenőcsre, megmeneküljenek a legiszonyatosabb gyötrődéstől, amikor már nem tudnak mit tenni, mert a kialakult felfekvés gyógyítása reménytelen, akár otthoni, akár kórházi ellátásban.
Édesanyám másfél éve súlyos szívinfarktust kapott 86 évesen.
Két hét intenzív osztály után hazahoztam, mert javulásra már nem volt remény. Sajnos, a kórházban egy délelőtti kiültetés során egyetlen nap alatt kialakult egy felfekvése keresztcsont tájékon. Személyesen gondoztam a nővérek útmutatása alapján, beszereztem amit ajánlottak, de már csak otthon, hosszú hónapok alatt tűnt el a felfekvés, nem is teljesen. A nyoma megmaradt.
Kb. három hete egyik napról a másikra leesett a lábáról a változékony időjárás hatására.
Mozdulatlanul feküdt napokig és két lila felfekvés alakult ki I. stádiumban a keresztcsont s a bal csípőcsont felett. Már nagyon sovány, az ízületeket csak vékony bőrréteg fedi. Hiába forgattam, egyetlen nap alatt a jobb csípőcsontján egy hatalmas felfekvés keletkezett. Annyira gyors és javíthatatlan volt a romlás, hiába alkalmaztam az addig megismert szereket, hogy nagyon kétségbeestem. Őrlődtem, hogy kórházba vigyem-e, mert én itthon nem tudom meggyógyítani, de tudtam, mire számíthatok a kórházi ellátásban, ezért mégsem szántam rá magam.
Két éjszakát olvastam az interneten mindent a felfekvésről, de leginkább csak azt lehet megtudni, hogy meg kell előzni, mert szörnyű következményei vannak.
Második éjjelen bukkantam rá a kék kenőcsre. Sikerült azonnal szereznem egy felfújódó matracot is, ami 3 percenként váltakozva más-más sávokat fúj fel és így nem nyomódik ugyanott a bőr. Megrendeltem Lukács patikus úr kék kenőcsét telefonon. Sajnos, másnapra nem érkezett meg, ezért elmentem Budapest másik felére, ahol hetente 3 napon beszerezhető délután.
Este értem haza, 8 órakor bekentem a sebeket. Éjfélkor alig tudtam türtőztetni magamat, hogy azonnal ne írjak az interneten, mert a sebek látványosan halványodni kezdtek.
A legutolsónak kialakult legnagyobb és legcsúnyább seb, kb. 10-12 cm hosszú, másnap reggel egy 20 forintosnyi területen lehámlott és reggelre egy piros, nedvedző folt keletkezett. Bár a másik kettő folyamatosan szépült, nagyon megijedtem, hogy mit csinálok majd a nyílt sebbel. De elszántan tovább kentem és 24 óra múlva száraz vékony bőrréteg alakult ki a nedvedző folton.
Kb. egy hét múlva a két régebbi már erős rózsaszínre halványodott a fekete-sötétlila színről. Úgy, hogy anyukám folyamatosan feküdt tovább is a felületeken.
Egy idő után rájöttem, hogy a nedves közegben (pelenkában) lévő rész jobban gyógyul, akkor leragasztottam speciális sebtapasszal, ami nem engedi gyorsan száradni a bőrt.
Most 24 nappal vagyunk a szörnyű kétségbeesés után.
Ma mondhatom azt, hogy szinte ali g látszik mindhárom felfekvés nyoma, miközben a körülmények változatlanok.
Már az összes patikában a környékünkön és az összes ismerősömnek elmondtam a kék kenőcs hatását.
Nagyon egyszerű a használata, még a telefonban elmondták, hogy Neomagnolos lemosás után be kell kenni, egy gézlapot rátenni, naponta egyszer.
Én az első napokban többször kezeltem, de utána már csak naponta egyszer. Könnyű, gyors és nem drága a kenőcs sem.
Hatása elképesztő, alig hittem, de tanúsíthatom. Nem utolsó sorban fájdalmat egyáltalán nem érzett Édesanyám.
Sajnos, nem vitt rá a lélek, hogy lefényképezzem a gyógyulás fázisait. Ilyen a civil gondoskodás, nem hiszem, hogy Édesanyám örült volna, ha fényképezgetem elesett állapotában.
De most már bánom, mert úgy lett volna az igazi a dokumentálás.
Hálás szívvel gondolok Lukács úrra és kívánom, hogy a sorstársaink ne kerüljenek többé olyan állapotba, amitől mindenki retteg, ha ápolásra szoruló betege van.
És ha arra a gondolok, hogy az intézményekben ilyen rendkívül egyszerű és olcsónak számító módszerrel lehetne rendbe hozni, ha kialakul egy felfekvés, de mégsem tudnak róla, akkor csak elítélni tudom a hivatalosságokat. Remélem, ha illetékes urak és hölgyek hozzátartozói kerülnek ilyen helyzetbe, akkor majd eszükbe jut, hogy létezik egy kék kenőcs.
Addig is használja bátran mindenki és ismertessen meg másokat is ezzel a nagyszerű kenőccsel.
Faragó Mária

 

F I GY E L E M!
Megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információk a Forgalmazás menüpont alatt találhatók.

© GaLa 20080917-2018 | Hosted by DiMa.hu | Powered by | Template base: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Honlap admin

Honlap frissítve: 15.08.10. - 21:17