Navigáció


Vendégkönyv Honlaptérkép Nyomtatóbarát változat


Tárhely-szolgáltatóm

 

Kezdőlap > Történetek, gyógyulások > felfekvés - K. E.

Almenü 

Aktualitások 

Kék – Lukács mintaboltphyto_logo

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű, és valóban jótékony hatással rendelkező, magyar gyógyhatású -, és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni.

Részletek, térkép.


Hírek

A kekkenocs.hu mától mobilon is elérhető!
2013.10.22.


2013.06.18-tól termékár változás. Teljes lista az Árlista menü pont alatt.
2013.06.18.


Lukács Károly gyógyszerész úr a csonti51@freemail.hu e-mail címen is elérhető
2009.05.15.


A Kék kenőcs hivatalosan állat gyógyszer lett.
2009.04.05.


felfekvés - K. E.

Kassai Erikától kaptam az alábbi köszönő levelet (2011.08.19.)

Az én történetem meglehetősen furcsán indult. Édesapámat februárban egy súlyos agyi katasztrófa érte. Megrepedt egy aorta az agyában és több mint 6 órás agyműtéte volt. Igazából az orvosa szerint nem is lehetett volna túlélnie. Kb. másfél hónapig teljesen be volt kötve a feje, mi nem láthattuk. Az orvosa csak annyit mondott, hogy van egy "kis felfekvése". Én és anyukám még nem láttunk felfekvést, s mikor az ápolónő megmutatta teljesen padlót fogtunk.
Mivel mindennap bejártunk a tőlünk 40 km-re lévő kórházba, este egy kölcsönkért gépen találtam rá a kék kenőcsre. Találtam egy elérhetőséget és nem is nézve az órára ismeretlenül este 9-kor felhívtam azt a mobilszámot. Bíró László Úr volt. Ennek ellenére nem küldött el a fenében végighallgatta kétségbeesett telefonhívásomat, s már másnapra meg is érkezett a kenőcs.
Óriási harcot kellett vívni a híres B.A.Z. Megyei Kórház I.ideg Septikus Osztályán, hogy használni engedjék. Az orvosa kifejezetten megtiltotta, úgy hogy halvány fogalma sem volt a hatásáról, ők az un. szürke szivacsot tették a sebre, aminek semmi gyógyító hatása nem volt. Mivel apukám teljesen magatehetetlen volt, sem beszélni sem enni nem tudott, nem mozgott, így a kb. féltenyérnyi mély és nagyon gennyes felfekvés begyógyulásához kb. 2.5 hónap kellett, hiszen naponta csak egyszer tudtuk bekenni. De bizton állíthatom, ha otthon van, a gyógyulás 2-3 hét alatt megtörténik.
Amikor a felfekvés teljesen begyógyult, s az egyik ápolónő közölte vele leesett az álla. A gyógyulás folyamata sem hasonlítható semmilyen más kenőcshöz. Érdekes. Kívülről befelé gyógyult, nem varasodott be, csak húzódott mindig kisebbre. A legérdekesebb pedig az volt, hogy az ápolónők mindegyike azt mondta, hogy nem fog haj nőni a fején, ennek ellenére ugyanúgy nőtt mint a többi területen.
Nem tudom hány olyan ember van akin segíteni lehetne ezzel a termékkel, de nem tudnak róla, vagy az orvosok foggal körömmel ragaszkodnak a beidegződött tudásukhoz, a semmit nem gyógyító felfekvés elleni gyógyszertári készítményeik használatához. Csökönyös egyetmi tudásukkal elutasítva minden más, általuk nem ismert gyógyszernek nem minősített terméket. Csak kérdezem én, régen mivel gyógyítottak, hiszen nem voltak gyógyszertárak?
 
Csak köszönettel és hálával tartozok Önöknek, hiszen nagyon sokszor volt az 5 hónap alatt számtalan más problémám amíg édesapám a kórházban volt, hiszen az un. kórházi baktériumok tömkelegét kapta el, a hasmenéstől óriási, a háta közepéig terjedő vörös levedző kiütés, melyen a fehér kenőcs segített.
Önök azok akik igazán szívükön viselik mások problémáját és önzetlenül segítenek. Nagy kár, hogy kevés ilyen ember van.
KÖSZÖNÖM édesapám nevében is aki 5 hónap nagyon sok szenvedés után elment közülünk. Köszönöm!!!

 

F I GY E L E M!
Megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információk a Forgalmazás menüpont alatt találhatók.

© GaLa 20080917-2018 | Hosted by DiMa.hu | Powered by | Template base: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Honlap admin

Honlap frissítve: 15.08.10. - 21:17