Navigáció


Vendégkönyv Honlaptérkép Nyomtatóbarát változat


Tárhely-szolgáltatóm

 

Kezdőlap > Történetek, gyógyulások > sebes arc - pille

Almenü 

Aktualitások 

Kék – Lukács mintaboltphyto_logo

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű, és valóban jótékony hatással rendelkező, magyar gyógyhatású -, és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni.

Részletek, térkép.


Hírek

A kekkenocs.hu mától mobilon is elérhető!
2013.10.22.


2013.06.18-tól termékár változás. Teljes lista az Árlista menü pont alatt.
2013.06.18.


Lukács Károly gyógyszerész úr a csonti51@freemail.hu e-mail címen is elérhető
2009.05.15.


A Kék kenőcs hivatalosan állat gyógyszer lett.
2009.04.05.


sebes arc - pille

A Magyar Lupus Egyesület "Társalgó"-jában a  találtam.


pille
pille1973 gmail.com

2009. április 01.
11:04


Sziasztok kedves Társalgók! :)

szeretném veletek megosztani legújabb tapasztalatomat, hátha vkinek hasznára lesz még rajtam kívül..:)
tegnapi nap jártam a kékkenőcsös boltban és megvettem a fehér és a kék krémet, ezenkívül vettem gesztenyekrémet, kék kúpot is (ez nincs a honlapon)..
este mindjárt neki is estem, hajt a kíváncsiság h használ-e..ahogy írtam, kétfelé osztottam a sebeket az arcomon, a legcsúnyábbat és még kettőt fehérrel, a többit, ami nem mély, nem váladékos, foltok és helyenként piros-gyulladásos, azt kékkel kentem..nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki használ, látszik h éjjel dolgoztak a krémek..alakul..ezekről majd folyamatosan írok még, kell több nap, h lássam hogyan alakul..
ami ennél is érdekesebb és nagy öröm számomra, h a gesztenyekrém milyen intenzíven hatott..ez az ízületi fájdalmaimra kellett..ma reggel úgy keltem, h majd leszakadt a karom, ami ízület létezik, az mind nagyon fájt..egyébként amikor csak nem muszáj, nem szedek fájdalomcsillapítót, de most tuti vettem volna be, ha nincs a krém..na, gondoltam, itt a megfelelő alkalom..annyira fájt, h a billentyűzet fölött tartani is fájdalmas volt, stb..bekentem vele, mindenhol, ahol ízületi helyek vannak..váll, könyök, csukló, kézfej, ujjaim..a kezemen a kisizületek helyenként annyira gyulladtak, h puklik vannak rajta, vörös, stb..azt tapasztaltam, h határozottan, szinte azonnal csökkentette a fájdalmat! :) teljesen nem múlt el (!), de gyógyszer semmiképp sem szükséges, elmegy ennyi fájdalom..kb 1 óra múlva érzem, h most a másik karom szakad le..bekentem azt is, ugyanúgy..mint tudjuk, az izületi fájdalom vándorol..szintén jelentős fájdalomcsökkenés, gyógyszer nem kell! :D
nagyon örülök neki h gyógyszer nélkül is elviselhetővé teszi a fájdalmat! :D érezhetően csökkenti a fájdalmat, mégha nem is múlik el teljesen és ez nagy dolog sztem! (a gesztenyekrémnél írja h lehet allergiás reakció, csak óvatosan és figyelni!)
egyébként az úr a boltban azt mondta (ő is használja) h nemcsak csillapítja a fájdalmat, hanem gyógyító hatású is ha használva van rendszeresen..hát ezt nem tudom, mivel nálam/nálunk a lupusz okozza, de az biztos, h nekem bizonyított! :)
a fehér és kék krémek is látom h használnak, remélem így is marad..írja róla h már első alkalommal azonnal elkezd dolgozni, lemegy az első egészséges sejtekig, fokozza a vérkeringést és a sejtek munkáját, stb..fertőtlenít is, fekélyekre, horzsolásokra, még pattira is jó, kutyaharapásra, stb..mindenképpen jól jön egy ilyen a háztartásban úgy vélem, égésre pl kimondottan javasolja..de minden ami hámsérüléses..nyilván nem biztos h mindenkinek használna, de talán 1 próbát megér..nem egyformák a bőrtüneteink sem, befolyásolhatja egyéb is, de mégis úgy érzem, h vesztenivaló nincs vele..
a kúpot ott láttam meg..azt mondja, aranyérre, hüvelykúpnak is, uaz a hatása, mint a kék krémnek, fertőtlenít, bakt és vírusölő, sebre, stb..még jól jöhet..
ha vki másnak is van tapasztalata, örülnék ha írna róla :) jó v rossz, de érdekelne..

Last edited: 12.12.21. - 00:51

 

F I GY E L E M!
Megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információk a Forgalmazás menüpont alatt találhatók.

© GaLa 20080917-2019 | Hosted by DiMa.hu | Powered by | Template base: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Honlap admin

Honlap frissítve: 15.08.10. - 21:17