sok mindenre - Hencsi

Valóban nincs csodaszer, de ez a krém már majdnem az. Az arcom olyan volt, mintha pikkelysömörös lenne. Lehet, hogy az is volt. Orvostól orvosig jártam, kipróbáltam mindenféle házi praktikát semmi sem segített, sőt az orvos által felírt készítményektől még rosszabb lett a bőröm. Nem mertem kimenni az utcára, ha belenéztem a tükörbe folyamatosan sírtam. Ha véletlenül mégis nevettem, az arcbőröm 5-6 helyen kirepedt és folyt belőle a vér. Elkezdtem kenni a Lukács pikkelysömör elleni és ezzel a Kék krémmel. Már 2 hónapja kenem és teljesen jó az arcom! Már az első héten teljesen rendbehozta az arcom a krém.

A lányomnak kifújta a szél a száját, 2 nap alatt rendbekapta úgy, hogy a csajszika egész nap nyalogatta a száját! vidám

Mi itthon kandallóval fűtünk. A párom megégette a kezét (tudjuk hogy ez mennyire fáj), bekente a kezét és sem nem viszketett neki, sem nem fájt. Este fürdésnél mondtam neki, hogy biztosan égetni fogja a melegvíz a bőrét ahol megégett, de semmit nem érzett.

Apám lába tiszta fekély, a Kék krém elkezdte rendbehozni. Sajnos nagyon sok krém kellene a lábára és ezt anyagilag nem bírjuk..  (kb. 2-3 napra elég neki egy tégely..)

A macsekunk műtéti sebét is ezzel kentük, egy hét alatt teljesen rendbejött a seb.

Szerintem tényleg csodaszer! vidám (nem vagyok semmilyen formában sem érdekelt a krém ajánlásában, csak azt szeretném, ha minél többen megismernék, mert engem pl. a depressziómból segített ki ez a krém az által, hogy rendbehozta az arcomat!)

Üdv: Hencsi

Forrás: Femina.hu