Navigáció


Vendégkönyv Honlaptérkép Nyomtatóbarát változat


Tárhely-szolgáltatóm

 

Kezdőlap > Ha segítség kell ... > Pikkely-stop krém

Almenü 

Aktualitások 

Kék – Lukács mintaboltphyto_logo

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű, és valóban jótékony hatással rendelkező, magyar gyógyhatású -, és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni.

Részletek, térkép.


Hírek

A kekkenocs.hu mától mobilon is elérhető!
2013.10.22.


2013.06.18-tól termékár változás. Teljes lista az Árlista menü pont alatt.
2013.06.18.


Lukács Károly gyógyszerész úr a csonti51@freemail.hu e-mail címen is elérhető
2009.05.15.


A Kék kenőcs hivatalosan állat gyógyszer lett.
2009.04.05.


Pikkely-stop krém

pikkely_stop_tegelyPikkelysömör kezelése.

A Pikkely-stop krémet a pikkelysömör kezelésére fejlesztette ki Lukács Károly, és számos visszajelzés alapján sokkal hatásosabb ezzel a krémmel a pikkelysömör kezelése, mint más szerekkel.  

 

A tudomány mai állása szerint nem gyógyítható, mert elsődlegesen genetikai jellegű, másodlagosan pedig a környezeti ártalmak elősegítik a kialakulását. Orvosi körökben még sok találgatás folyik a kialakulásáról, de a lényeg, hogy egyelőre nem gyógyítható a pikkelysömör, csak kezelhető, átmenetileg eltüntethető. Ebben segít a Kék-Lukács termékcsalád tagja, a Pikkely-stop krém.

Mi segíti elő a pikkelysömör kialakulását?
Külső hatások:
A bőrünket érő sérülések, mechanikai hatások (tetoválás, műtétek, égés), továbbá gombás és bakteriális bőrfertőzések, allergiás ekcéma, vírusfertőzések, stb.
Belső hatások:
Idült gyulladásos gócok, pl.: idült mandula-, petefészek-gyulladás, prosztatagyulladás, fogínyben kialakuló tályogok, gyulladások, idült arcüreggyulladás. Viszont előfordul, hogy a pikkelysömör megjelenése jelzi, hogy a szervezetben lehet valamilyen eddig észre nem vett betegség. Gyógyszerek, az alkoholfogyasztás is elősegíthetik a pikkelysömör kialakulását. De a stressz, erős lelki problémák sokszor kiválthatják a tünetek megjelenését.


A pikkelysömör kezelése: A Pikkely-stop krémet egyenletesen kenjük fel a felületre reggel és este, ha már kisebesedett, akkor használhatjuk a Kék kenőcsöt is. Fontos még Kék-Lukács sampon, mely kiválóan alkalmas a pikkelysömörös, szeborreás fej tisztán tartására, mivel nem tartalmaz irritáló vegyi anyagokat, egyéb hatóanyagai pedig gátolják a baktériumok, gombák kialakulását a sebes fejbőrön.  

A Pikkely-stop krém hatása: Elősegíti az új sejtréteg kialakulását, miközben a régi sejtektől megszabadítja a szervezetet. Lényeges hatása, hogy a hajlatokban nem repedezik ki a bőr, ami már sebesedést jelent, így fertőződhet, gombásodhat. Egyik hatóanyagának hatására a pikkelyek közé bújt baktériumokat elöli.  
A pikkelysömör melyik fajtáira használható? A pikkelysömör mindegyik formája eredményesen kezelhető, valamint a felszíni sejtburjánzásokat, pikkelyesedést gátolja, gyógyítja.  
Hol alkalmazható? A test bármely részén kialakult pikkelysömör kezelése megoldható (arc, fej, stb.), viszont a szem környékére használva a hatóanyagok kipárolgása könnyezést okoznak, ezért az erre érzékenyek ne használják, de ha még is használja valaki, a szemben nem tesz kárt a kipárolgó hatóanyag.  

Összetevők (INCI szerint): Aqua, Lanolin, glycerin, stearin sav, cholesterin, szőlőmag olaj, jojoba olaj, édesmandula olaj, cremelin, carbamid, plastibase, borax, natrium laurylsulfat, cosmoferm, zink, fumársav, natticid, parfum, körömvirág kivonat, fehér vazelin  

Eltarthatóság: 24 hónapig szobahőmérsékleten (15-25 °C), sugárzó hőtől (pl. napfény) óvjuk  

Figyelmeztetés: A krém hatóanyaga egyéni érzékenység esetén allergiás tüneteket válthat ki. Ezek megjelenése esetén a krém alkalmazását meg kell szakítani.
 

Kiszerelés - Ár


 

F I GY E L E M!
Megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információk a Forgalmazás menüpont alatt találhatók.

© GaLa 20080917-2019 | Hosted by DiMa.hu | Powered by | Template base: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Honlap admin

Honlap frissítve: 15.08.10. - 21:17