Navigáció


Vendégkönyv Honlaptérkép Nyomtatóbarát változat


Tárhely-szolgáltatóm

 

Kezdőlap > Képes történetek > sebes láb - P. Péter

Almenü 

Aktualitások 

Kék – Lukács mintaboltphyto_logo

A Phyto Kert kizárólag a legjobb minőségű, és valóban jótékony hatással rendelkező, magyar gyógyhatású -, és kozmetikai készítményeket igyekszik mindenki számára elérhetővé tenni.

Részletek, térkép.


Hírek

A kekkenocs.hu mától mobilon is elérhető!
2013.10.22.


2013.06.18-tól termékár változás. Teljes lista az Árlista menü pont alatt.
2013.06.18.


Lukács Károly gyógyszerész úr a csonti51@freemail.hu e-mail címen is elérhető
2009.05.15.


A Kék kenőcs hivatalosan állat gyógyszer lett.
2009.04.05.


sebes láb - P. Péter

Régóta cukorbeteg feleségének sebes lábáról írt nekem P. Péter.

Többszöri sikertelen kísérlet után, hogy a „Vendégkönyvbe„ írjam a történetünket, küldöm Önnek ezt a levelet, hogy a közösségi oldalra  (ha jónak tartja ) feltegye.
A gyógyulás lényege a következő:

Feleségem tudottan 25 éve inzulinos cukorbeteg (napi 4 szúrás) Betegségének következtében 2004-ben jobb lábát combközépnél amputálni kellett. Sajnos a leggondosabb odafigyelés mellett is a bal lábán, a lábfején minden nyáron különböző nagyságú vízhólyagok keletkeznek. Ezek elmulasztása illetve elmúlása igen hosszadalmas, fájdalmas és nagyon fertőzés veszélyes mikor kipukkan vagy ki kell szúrni, hogy ürüljön.

Sajnos ez ebben az évben is így volt júliusban. Az eddigi legnagyobb méretű vízhólyag keletkezett és csak nőtt csak nőtt. Ezt úgy kell elképzelni mint egy hosszában kettévágott tyúktojás nagyság és igen fájdalmas égető érzés volt. Mivel nem akartuk, hogy magától pukkanjon ki és ezáltal esetleg a nagy felület, alatta a nyers hús egy igen komoly fertőzési veszélyt hozzon, egy steril egyszer használatos tűvel felszúrtuk és ott engedtük ki belőle a vizenyőt. Sajnos a vizenyő naponta ismét termelődött és egyharmadig, félig feldagadt.

Ekkor eszembe jutott egy régi ismerős akinek a családjában egy igen komoly felfekvéses probléma volt, amit sikerült „házilag” rendbe tenni és meggyógyítani. Ő Kék kenőcsöt használta és nekünk is azt javasolta. Azonnal meg is rendeltem és posta fordultával megkaptam. A kezelést naponta kétszer, reggel és este elvégeztük a teljes felületén a hólyagnak és a környezetében is. A hatás igen biztató és meglepő volt mert már másnap nem volt az égető érzés néhány nap múlva nem gyűlt az újabb vizenyő és főként nem keletkezett varasodás.

Aggódtunk, hogy hogyan fog leválni a „régi” elhalt bőrdarab és milyen lesz alatta a seb. Kb két, két és fél hét kenés után egy reggel ránézve a lábfejre egy rózsaszín foltot láttunk csak a teljes seb helyén. Örömünkben kezdtük keresni a leesett darabot, amit az ágy mellett egy darabban meg is találtunk. A sebet az első öröm után tüzetesen megvizsgálva azt tapasztaltuk, hogy teljesen a környező bőrbe simuló, szél nélküli friss bőrréteg volt a leesett rész alatt. Minden fájdalom és erőltetés, áztatás nélkül vált le, nem úgy mint régen.

Tisztelt Cím!

Ezúttal szeretném megköszönni annak az EMBERNEK a segítségét és tudását aki ezt kitalálta és mások segítségére kicsit hosszan leírva a történetünket, jó szívvel ajánlani ( sajnos ha már kell használnia) hogy ők is így gyógyuljanak meg.

Tisztelettel és üdvözlettel

P. Péter

Miskolc

Ui.: a leesett bőrről és a lábfejen lévő friss részről a kétkedőknek elküldöm a fényképet, amit rögtön elkészítettem, csak a nagy izgalomban az élességre nem figyeltem, de a lényeg így is jól látszik.


 

F I GY E L E M!
Megrendeléssel, vásárlással kapcsolatos információk a Forgalmazás menüpont alatt találhatók.

© GaLa 20080917-2019 | Hosted by DiMa.hu | Powered by | Template base: ge-webdesign.de | test (X)html | test css | Honlap admin

Honlap frissítve: 15.08.10. - 21:17